• + 371 63321942
  • sporta.skola@kuldiga.lv

FK Kuldīga/KNSS pagarinājumā piekāpjas Ķekavas “Bulldogs”

Latvijas 1. līgas florbola čempionātā sāpīgu neveiksmi piedzīvojuši FK Kuldīga/KNSS florbolisti, kas savā laukumā ar 5:6 pagarinājumā atzina Ķekavas “Bulldogs” pārākumu.

Dueli teicami uzsāka viesi no Ķekavas, pirmā perioda izskaņā panākot jau trīs vārtu pārsvaru. Tomēr 40 sekundes pirms perioda noslēguma Niklāvs Ērcītis vienus vārtus atguva.

Otrajā periodā kuldīdzniekiem izdevās salauzt spēles ritējumu un gūt trīs vārtus pēc kārtas, izvirzoties vadībā ar 4:3. Īsā laikā ar trim gūtiem vārtiem jeb “hat-trick” izcēlās mājinieku uzbrucējs Toms Grinkevičs. Ķekavnieki nepadevās un līdz otrā perioda beigām tablo vēstīja neizšķirtu – 4:4.

Trešajā periodā komandas apmainījās ar rezultatīviem metieniem – vispirms FK Kuldīga/KNSS rindās izcēlās Rūdolfs Ķīvītis, bet 5:5 panāca Kristers Elksnis. Pagarinājumā lieliska iespēja izraut uzvaru bija FK Kuldīga/KNSS, kas nopelnīja skaitlisko vairākumu, taču mazākumā savu meistarību pierādīja ķekavnieks Reinis Melgailis, izraujot uzvaru viesiem.

Turnīra tabulā kuldīdznieki atkāpušies uz piekto pozīciju, taču mūsu florbolisti aizvadījuši par trim dueļiem mazāk, nekā tiešie konkurenti. Nākamā spēle FK Kuldīga/KNSS paredzēta 30. decembrī, izbraukumā spēkojoties ar SK Slampe/”Zevid” vienību.