• + 371 63321942
  • sporta.skola@kuldiga.lv

Kuldīgas novada atklātā telpu futbola čempionāta vadībā izvirzās Kuldīgas futbola skola, “MKM mežs” un Kabile

Aizvadītajā nedēļas nogalē seši dueļi noritējuši Kuldīgas novada atklātajā futbola čempionāta, kura vadībā izvirzījušās trīs komandas – Kuldīgas futbola skola, “MKM mežs” un Kabile.

Pirmajā duelī kaujiniecisku neizšķirtu 3:3 izspēlēja FK “Tukums 2000” un Kuldīgas futbola skola. Ar rezultatīviem sitieniem atzīmējās Leja, Reinfelds, Steimanis, bet kuldīdzniekiem – Liepiņš, Šternbergs un Jefimovs.

Otrajā dienas spēlē Kabile ar 8:2 pārliecinoši apspēlēja FK “Zvejnieks” futbolistus. Pa diviem vārtiem uzvarētāju rindās guva Bondarenko un Zīle. Trešajā spēlē FK “Tukums 2000” spēkojās ar Alsungas futbolistiem, izcīnot panākumu ar 6:1. Tukumnieku rindās ar “hat-trick” izcēlās Kalnciems, bet divus vārtus pievienoja Sverins.

Ceturtajā dienas duelī “MKM mežs” ar 5:3 prata pieveikt FK “Zvejnieks” komandu. Pa diviem vārtiem “MKM mežs” komandā guva Jirgensons un G. Borisovs. Piektajā dienas spēlē Kuldīgas futbola skola ar 8:2 neatstāja cerības Kabiles spēlētājiem. Ar diviem rezultatīviem sitieniem uzvarētāju rindās atzīmējās Buks, Laše un Bergmanis.

Dienas noslēdzošajā mačā “MKM mežs” ar 6:0 pārspēja Alsungu. Divreiz pretinieku vārtu vīru pārspēja R. Borisovs.

Turnīra tabulas galvgalī nostiprinājās Kuldīgas futbola skola ar septiņiem punktiem, bet sešus punktus iekrājuši “MKM mežs” un “Kabiles” futbolisti.

Nākamās spēles Kuldīgas novada atklātajā telpu futbola čempionāta plānots aizvadīt janvāra sākumā.

Turnira tabula

Rezultativakie