• + 371 63321942
  • sporta.skola@kuldiga.lv

U14 un U16 vecuma grupas vieglatlēti Rojā iegūst plašu medaļu klāstu

30. septembrī tika aizvadītas Rojas sporta skolas atklātās vieglatlētikas sacensības, U14 un U16 vecuma grupās. Sacensībās panākumus vairākas disciplīnās guva arī Kuldīgas novada sporta skolas jaunie vieglatlēti.

Vislabāk kuldīdzniekiem veicās U14 vecuma grupas ieskaitē. 100 metru sprinta sacensībās puišiem sudrabu izcīnīja Olivers Reboks, bet tajā pašā disciplīnā meitenēm sudrabs Keitijai Jurševskai, bet bronzas godalga Alisei Robežniecei.

200 metru skrējienā sudrabu izcīnīja Justs Skuruls, kuram sudrabs arī tāllēkšanas disciplīnā. Tikmēr lodes grūšanā Kuldīgas novada sporta skolai trīs godalgas. Puišiem sudrabu ieguva Marks Dornijs Murfijs, bet meitenēm par čempioni kronēja Alisi Robežnieci, bet sudraba medaļa Nellijai Jēkabsonei. Trīs medaļas iegūtas arī šķēpmešanas disciplīnā. Zelts puišiem Oliveram Rebokam, bet meitenēm sudrabs Sanitai Puriņai, turpretim bronza - Nellijai Jēkabsonei.

Sekmīgi Kuldīgas novada sporta skolas vieglatlēti startēja arī U16 vecuma grupas ieskaitē. 200 metru skrējienā ātrākais bija Aleksandrs Vaskops, bet meitenēm sudrabs Nikolai Bērziņai. Divas bronzas izcīnīja Roberts Gluškovs, uzrādot labus rezultātus lodes grūšanas un šķēpmešanas disciplīnās.