• + 371 63321942
  • sporta.skola@kuldiga.lv

Kuldīdznieks Kristians Fokerots Eiropas U18 čempionātu pludmales volejbolā noslēdz ceturtajā vietā

No 2. līdz 5. septembrim Slovēnijas galvaspilsētā Ļubļanā norisinājās Eiropas U18 čempionāts pludmales volejbolā. Kuldīdznieks Kristians Fokerots pārī ar Gustavu Auziņu palika soli no goda pjedestāla, turnīru noslēdzot ceturtajā vietā.

Grupu turnīra mačos Latvijas duets izcīnīja trīs panākumus – pirmajā mačā, divos setos, tika pieveikti mājinieki Miha Okorna un Nejku Najdičs, otrajā spēlē Fokerots/Auziņš pārspēja kosoviešus Jalu Salihu un Enesu Šabanjunu, bet trešā grupu turnīra uzvara tika svinēta pār angļiem Huanu Bello un Peteru Sočevku.

Astotdaļfinālā latvieši divos setos uzvarēja moldāvus Sergiju Plamadealu un Dmitriju Romanovu, bet ceturtdaļfinālā Kristians Fokerots un Gustavs Auziņš trijos setos prata apspēlēt beļģus Kjanu Verkauterenu un Jelli de Hertu.

Pusfinālā Latvijas pāris divos setos atzina krievu dueta Vladislava Pančenko un Ivana Čuprinova pārākumu. Savukārt bronzas spēlē, trijos setos, tika piedzīvots zaudējums Austrijas pludmales volejbolistiem Timo Hamarbergam un Timam Bergeram, turnīrā ieņemot ceturto vietu.

Sveicam puišus ar kopumā labi aizvadīto turnīru!