• + 371 63321942
  • sporta.skola@kuldiga.lv

Pieci Kuldīgas novada sporta skolas futbolisti uzaicināti uz Kurzemes izlases treniņiem

Kuldīgas novada sporta skolai pēc ilgāka pārtraukuma atkal ir komanda (U13 komanda), kas spēlē futbolu uz "lielā laukuma", mačus aizvadot formātā 11 pret 11. Komandu vada treneris Mareks Raihs.

4. septembrī Kuldīgas NSS spēkojās ar Liepājas FS komandu. Šajā cīņā kuldīdznieki svinēja uzvaru ar 3:0, turklāt klātienē dueli vēroja Kurzemes izlases treneris Aleksandrs Daņilovs.

Kuldīgas komandas treneris M. Raihs uzsver, ka līdz šim izlases treneri skeptiski raudzījušies uz spēlētājiem tālākos reģionos, tomēr pēc 4. septembra cīņas Aleksandrs Daņilovs esot bijis patīkami pārsteigts par spēlētāju individuālo tehnisko meistarību, izlases treniņnometnei pievienojot piecus Kuldīgas novada sporta skolas audzēkņus – Ralfu Timberu, Toniju Moldovānu, Armandu Zikmani, Ritvaru Sinku un Gustavu Aniņu.  

Lepojamies un vēlam puišiem veiksmi 8. septembrī gaidāmajā treniņā!

Pie uzslavām tika arī vairāki 2009. gadā dzimušie audzēkņi, bet īpaši tika izcelts Raiens Polis. Šajā Kurzemes izlasē tiek izsaukti tikai 2008. gadā dzimušie audzēkņi. 2009. gadā dzimušajiem izsaukums gaidāms 2022. gadā.