• + 371 63321942
  • sporta.skola@kuldiga.lv

Aizvadītas sešas spēles Kuldīgas novada atklātajā florbola čempionātā

23. un 24. aprīlī tika aizvadītas vairākas cīņas Kuldīgas novada atklātajā florbola čempionātā.

23. aprīlī tika aizvadīts viens duelis – FC “Nikers” spēkojās ar Kabiles florbolistiem. Uzvaru ar 6:2 izcīnīja FC “Nikers” vienība, kas teicami aizvadīja otro periodu, gūstot četrus bezatbildes vārtus. FC “Nikers” rindās ar pieciem rezultativitātes punktiem (2+3) atzīmējās Niklāvs Ērcītis.

Tikmēr pieci dueļi norisinājās 24. aprīlī. Pirmajā dienas spēlē Saldus pārliecinoši ar 10:2 pieveica “Melnos runčus”. Saldus vienībai izcils padevās dueļa pirmais periods, kurā tā guva sešus vārtus. Piecus rezultativitātes punktus duelī guva Emīls Mālmeistars (2+3), bet trīs pievienoja Daniels Lagzdiņš (2+1).

Otrajā dienas spēlē Kabile spēkojās ar Ģibuļiem. Lai gan laukumā bija ļoti līdzvērtīga cīņa, tomēr panākumu ar 6:2 izcīnīja Ģibuļi. Uzvarētāju rindās trīs rezultativitātes punkti diviem spēlētājiem - Jānim Ieviņam (3+0) un Edvardam Kļaviņam (0+3).

Trešajā mačā FC “Nikers” uzņēma Saldus florbolistus. Kuldīdznieku pārākums bija redzams ne tikai laukumā, bet arī tablo. Panākumu ar 6:1 izcīnīja FC “Nikers”. Trīs rezultativitātes punkti Rūdolfam Ķīvītim (2+1), bet divi Pēterim Birzniekam (1+1).

Ceturtajā dienas mačā Kabile tikās ar “Salvinainen” vienību. Intriga duelī izpalika, jo pārliecinošu uzvaru ar 10:3 izcīnīja “Salvinainen” florbolisti. Četrus vārtus mačā guva Nils Bredovskis, bet trīs rezultativitātes punkti Dīvam Avdjukēvičam (2+1) un Andrim Bergmanim (2+1).

Ārkārtīgi mazrezultatīvs duelis izvērtās starp Ģibuļu un FC “Nikers” komandām. Minimālu uzvaru ar 1:0 izcīnīja Ģibuļu florbolisti, vienīgos vārtus iemetot otrā perioda ievadā. Uzvaras vārti Linarda Putniņa kontā.

Turnīra galvgalī, ar sešiem punktiem, izvirzījušās trīs komandas - “Salvinainen”, FC “Nikers” un Ģibuļi.

Nākamās spēles plānotas 30. aprīlī. Plkst. 10.00 Vārme spēkosies ar Saldu, plkst. 11.15 “Melnajiem runčiem” duelis ar FC “Nikers”, plkst. 12.30 Ģibuļi tiksies ar Vārmi, plkst. 13.45 Kabile spēkosies ar “Melnajiem runčiem”, bet plkst. 15.00 Ģibuļiem spēle ar Saldu.

Detalizētu statistiku par Kuldīgas novada atklātā florbola čempionāta spēlēm un kalendāru var apskatīt Latvijas florbola savienības mājaslapā - https://www.floorball.lv/lv/2021/turniri/knac

Turnira tabula 32

Rezultativakie 31