• + 371 63321942
  • sporta.skola@kuldiga.lv

Kuldīgas volejbolistes ar U17 valstsvienību dodas uz Horvātiju

Nedēļas nogalē Eiropas jauniešu čempionāta atlases otrās kārtas turnīru volejbolā aizvadīs Latvijas U17 volejbola valstsvienība, ko trenē mūsu Ieva Ņečiporuka un Jānis Jerumanis, bet sastāvā ir trīs kuldīdznieces - Rēzija Bikava, Aleksandra Timbere un Diāna Sedliņa. Tāpat komandai palīdz Kuldīgas novada sporta skolas fizioterapeits Uģis Grīniņš.

“Ja mūsu meitenes disciplinēti nospēlēs, neapjuks un spēlēs, kā varētu, tad viņas ir līdzvērtīgas sāncenses pretiniecēm. No sportiskā viedokļa gaidām labu spēli, un ceru, ka būs arī kāda uzvara, bet šajā vecumā kaut ko prognozēt ir grūti. Cīnīties varam. Mēģinām noskaņot meitenes, lai izbauda spēli, lai pašām patīk, ko viņas dara, ne tikai skatās uz pretiniecēm. Mikroklimats komandā ir labs, iedrošinām spēlētājas un liekam rādīt labāko sniegumu,” stāsta I. Ņečiporuka.

Jau rīt, 22. aprīlī, plkst. 19.30 mūsu meitenes spēkosies ar mājiniecēm Horvātijas valstsvienību, bet sestdien, 23. aprīlī, plkst. 17.00 plānota cīņa ar Rumānijas vienaudzēm. Bet svētdien, 24. aprīlī, plkst. 17.00 kaimiņu duelis ar Igaunijas izlasi.

Finālturnīrā iekļūs grupu uzvarētājas, kā arī labākā otrās vietas īpašniece. Nosakot otro vietu ieguvējus, grupās tiks ņemti vērā labāko trijnieka rezultāti.

Lepojamies un vēlam veiksmi!