• + 371 63321942
  • sporta.skola@kuldiga.lv

VK Kuldīga/KNSS emocionālā spēlē pieveic VK Ventspils un svin pirmo panākumu sezonā

29. oktobrī dueli “Optibet” Latvijas volejbola čempionātā aizvadīja VK Kuldīga/KNSS, kas savā laukumā uzņēma VK Ventpils komandu. Aizraujošā un emocionālā duelī panākumu ar 3-1 (24:26; 25:18; 25:20; 25:22) izcīnīja kuldīdznieki.

Jau pirmais sets parādīja, ka spēkojas divas līdzvērtīgas komandas. Duelis skatītājiem nelika vilties, jo pirmajā setā uzvarētājs noskaidrojās vien pašā galotnē. Nedaudz veiksmīgāki izrādījās ventspilnieki, kas pirmo setu uzvarēja ar 26:24.

Kuldīdznieki sasparojās un aizvadīja teicamu otro setu, uzvarot to ar 25:18. Trešajā setā Ventspils komanda centās lauzt spēles gaitu, tomēr mājinieki, skatītāju iedvesmoti, to nepieļāva, svinot uzvaru setā ar 25:20.

Ceturtajā setā abas komandas teicami darbojās aizsardzībā un blokā, tādēļ skatītāji tika iepriecināti ar garām un spraigām izspēlēm. Tomēr seta galotnē VK Kuldīga/KNSS nospēlēja veiksmīgāk un prata dueli noslēgt – 25:22. Kuldīgas komanda izcīnīja pirmo uzvaru trīs aizvadītajos dueļos.

VK Kuldīga/KNSS rindās teicami darbojās Toms Prokofjevs un Dāvis Andersons, attiecīgi gūstot 23 un 22 punktus. Tikmēr Ventspils komandā četri volejbolisti pārsniedza desmit gūto punktu robežu – Rolands Ozoliņš, Jevgenijs Sikuriņecs, Pēteris Aukmanis un Edgars Rutkis.

5. novembrī kuldīdzniekiem paredzēta nākamā spēle. Izbraukumā būs jātiekas ar VK Jelgava.