• + 371 63321942
  • sporta.skola@kuldiga.lv

FK ‘’Vārmei’’ augstākais sasniegums kopš komandas dibināšanas 2013. gada.

7. aprīlī Lielvārdes sporta centrā norisinājās Latvijas čempionāta florbolā 2. līgas vīriešiem par 3.vietu un bronzas medaļām, kurā spēkiem mērojās FK ‘’Vārme” un FK ‘’Jūrmala”.

Ar rezultātu 6:4 Vārmes komandai izdevās pierādīt savu pārākumu un svinēt šīs sezonas svarīgāko uzvaru, iegūstot 3.vietu un bronzas medaļu Latvijas čempionāta 2.līgā.

Svarīgās spēles sestajā minūtē, izpildot un realizējot soda metienu, rezultātu atklāja Adrians Spunde no Vārmes komandas. Pirmais periods noslēdzās ar rezultātu 1:0 par labu vārmeniekiem.

Par uzvaru cīnījās arī Jūrmalas komanda, kurai otrajā periodā izdevās gūt divus vārtu guvumus, taču Vārmes komanda nepadevās un prata atbildēt, otro periodu noslēdzot ar rezultātu 2:2.

Trešais periods izvērtās spraigs. 17 minūšu laikā Vārmes komanda guva četrus bezatbildes vārtus, izvirzoties vadībā ar 6:2. Jūrmalas florbolisti cīnījās līdz beigām, samazinot pretinieku pārsvaru līdz 4:6, tomēr uzvaru un izcīnītās bronzas medaļas svinēja FK ‘’Vārme’’

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīts Adrians Spunde, kurš ar trim vārtu guvumiem bija arī rezultatīvākais. Ar divām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Ģirts Zirnis.

Apsveicam un lepojamies!

WhatsApp Image 2023 04 12 at 11.11.07