• + 371 63321942
  • sporta.skola@kuldiga.lv

Aicinām piedalīties videi draudzīgā izaicinājumā “Kilometrus skaita pavasarī”

Pavasaris iedvesmo ne tikai mājokļa un apkārtnes sapošanai, bet mudina vairāk piedomāt par kustībām, veselīgāku dzīvesveidu, tāpēc aicinām novadniekus piedalīties 21 dienas izaicinājumā “Kilometrus skaita pavasarī,” kam starts tiks dots ceturtdien, 20. aprīlī. Trīs pašvaldības, kuras būs sakrājušas visvairāk “zaļo” kilometru, saņems balvas savam novadam.

Kuldīgas novada pašvaldība aicina pievienoties Mārupes novads izaicinājumam un visus Kuldīgas novada iedzīvotājus, kā arī tos, kam novads ir sirdij tuvs no 20. aprīļa piereģistrēties bezmaksas lietotnē STRAVA izaicinājumam “Km skaita pavasarī – KULDĪGAS NOVADS” un pieteikties kā dalībniekam.

Visi izaicinājuma laikā nosoļotie, noskrietie vai ar velosipēdu nobrauktie kilometri būs artava starpnovadu sāncensībā par vērtīgām balvām mūsu novadam. Izaicinājums notiek no 20. aprīļa līdz 10. maijam un tam pievienoties var jebkurā brīdī līdz tā noslēgumam. Dalībniekiem aizliegts izmantot jebkādus motorizētus pārvietošanās līdzekļus - izaicinājumā tiks ieskaitīti tikai soļojot, skrienot vai ar velosipēdu veiktie kilometri.

Jaudīgākais novads “zaļo” kilometru vākšanā tiks noskaidrots 12. maijā, “Zaļā festivāla” laikā. Par lieliskām balvām izaicinājuma dalībniekiem parūpēsies SIA “Fixman”, SIA “WILL Sensors” un uzņēmums “Dārzs zem Saules”.

Pirms sāc piedalīties izaicinājumā, vienmēr atceries ieslēgt distances fiksēšanu, plašāku informāciju par lietotnes izmantošanu var atrast STRAVA lietošanas instrukcijā.

Pastāv uzskats, ka nepieciešama 21 diena, lai mainītu paradumus, un 90 dienas, lai tie nostiprinātos ikdienā. Kopīgi krāsim dalībnieku “zaļos” kilometrus un pierādīsim, ka Kuldīgas novads ir ne tikai sportiskākais, bet arī novads, kurā cieņā videi draudzīga pārvietošanās!

A3 plakats