• + 371 63321942
  • sporta.skola@kuldiga.lv

Kuldīgas novada skolēni spēkojas vieglatlētikas četrcīņā

7. februārī norisinājās Kuldīgas novada skolēnu četrcīņa vieglatlētikā. 160 skolēni sacentās četrās disciplīnās – 60 un 200 metru skrējienos, pildbumbas mešanā un tāllēkšanā.

Skolēni spēkojās divās grupās – 2011. un 2012. gadā dzimušie, kā arī 2013. un 2014. gadā dzimušie. 2013. un 2014. gadā dzimušajām meitenēm meistarīgākā bija Rūta Andersone no Kuldīgas Centra vidusskolas. Sportiste bija labākā visās četrās disciplīnās. Otro vietu izcīnīja Lauma Dorbe no Viļa Plūdoņa Kuldīgas vidusskolas, savukārt bronza Loretai Krūmiņai no Kuldīgas Mākslas un humanitāro zinību vidusskolas. Tikmēr zēniem šajā vecuma grupā par čempionu kļuva Patriks Reķis no Kuldīgas Mākslas un humanitāro zinību vidusskolas, sudraba godalgu ieguva Gustavs Vītoliņš no Viļa Plūdoņa Kuldīgas vidusskolas, turpretim bronzas medaļu izcīnīja Niks Borisovs arīdzan no Viļa Plūdoņa Kuldīgas vidusskolas.

2011. un 2012. gadā dzimušajām meitenēm visu goda pjedestālu veidoja Kuldīgas Centra vidusskolas audzēknes. Zelta medaļu kaklā karināja Elīza Prūse, sudraba medaļu izcīnīja Signe Soldotenoka, savukārt bronzas godalgu ieguva Elizabete Kiršteine. Puišu konkurencē nepārspēts palika Kuldīgas Centra vidusskolas pārstāvis Matiass Duburs, kurš bija labākais trijās no četrām disciplīnām. Otro vietu izcīnīja Emīls Auziņš no Kuldīgas Mākslas un humanitāro zinību vidusskolas, bet trešajā pozīcijā ierindojās Emīls Zvirbulis no Kuldīgas Centra vidusskolas.

Jāuzsver, ka vairākiem skolēniem atsevišķās disciplīnās izdevās uzrādīt ļoti augstvērtīgus rezultātus, kas dotu iespēju cīnīties par medaļām arī Latvijas jaunatnes čempionātā.

Detalizēti skolēnu rezultāti pa vecuma grupām un disciplīnām apskatāmi šeit!