• + 371 63321942
  • sporta.skola@kuldiga.lv

Novadnieki-I-“SANTEX” turpina uzvaru gājienu atklātajā telpu futbola čempionātā

12. februārī trīs dueļus aizvadīja Kuldīgas novada atklātajā telpu futbola čempionātā. Divus panākumus izcīnīja Novadnieki-I-“SANTEX” komanda, kas vienīgā turnīrā pašlaik cīnās bez zaudējumiem.

Pirmajā mačā spēkojās FK “Zvejnieks” un Novadnieki-I-“SANTEX” komandas. Aizraujošā mačā uzvaru ar 5:3 izcīnīja Novadnieku futbolisti. Uzvarētāju rindās ar trim rezultatīviem sitieniem atzīmējās Konovālovs, bet vienus vārtus guva Dimza un D. Jansons. Savukārt “Zvejnieka” vienībā divi vārti Urtāna kontā, bet viens rezultatīvs sitiens Vīgriezim.

Dienas otrajā spēlē Kuldīgas futbola skola lūkojās apspēlēt Novadniekus. Intriga duelī izpalika, jo panākumu ar 5:1 izcīnīja Novadnieki. Par galveno panākuma kaldinātāju kļuva Konovālos, kurš guva divus vārtus, bet vienus pievienoja Maškovs, Dimza un Vitkovskis. KFS labā goda vārtus guva Rumbenieks.

Īstu vārtu festivāls izvērtās starp FK “Zvejnieks” un “Lielajiem gaiļiem”. Graujošu uzvaru ar 12:1 izcīnīja “Zvejnieks” futbolisti. Četrus vārtus guva Urtāns, ar trim rezultatīviem sitieniem atzīmējās Vīgriezis un Doršs, bet divi vārti Neimaņa kontā.

Turnīra tabulā pārliecinoša līdervienība ir Novadnieki-I-“SANTEX” komanda, kas pratusi uzvarēt visos sešos dueļos, iekrājot 18 punktus. Otrajā vietā pašlaik ierindojas Kuldīgas futbola skola (13 punkti), bet trešā ir FK “Zvejnieks” vienība (10 punkti).

Volley 3.pdf