• + 371 63321942
  • sporta.skola@kuldiga.lv

Novadnieki izcīna divas uzvaras un min uz papēžiem Kuldīgas futbola skolai

22. janvārī trīs spēles tika aizvadītas Kuldīgas novada atklātajā telpu futbola čempionātā. Pie divām uzvarām tika Novadnieku futbolisti, bet viens panākums Kabiles kontā.

Pirmajā mačā Novadnieki-I-“SANTEX” spēkojās ar Kabiles vienību. Viesi no Novadniekiem daudz meistarīgākā prata izmantot vārtu gūšanas izdevības un svinēt panākumu ar 4:0. Divus vārtus guva Vitkovskis, bet pa rezultatīvam sitienam Ošenieka un Konovalova rēķinā.

Otrajā mačā Novadnieki-I-“SANTEX” tikās ar “Lielajiem gaiļiem”. Intriga mačā izpalika, un Novadnieki pretiniekus sagrāva ar 18:0. Septiņus vārtus uzvarētāju rindās guva E. Jansons, trīs rezultatīvi sitieni Ošeniekam, divreiz pretinieku vārtu vīru pārspēja Vitkovskis, Maškovs un Konovalovs, bet viens rezultatīvs sitiens Dimzam un Glūdiņam.

Trešajā spēlē Kabile cīnījās ar Ēdoli. Aizraujošā mačā trīs punktus turnīra tabulā nopelnīja kabilnieki, kuri triumfēja ar 4:2. Kabiles rindās lieliski darbojās Moncevičs, atzīmējoties ar trim vārtu guvumiem. Viens rezultatīvs sitiens Žiliniska kontā. Turpretim Ēdoles rindās divus vārtus guva Moldovāns.

Turnīra tabulā plecu pie pleca atrodas divas komandas, kuras vēl nav izjutušas zaudējumu garšu. Ar 13 punktiem pirmie ir Kuldīgas futbola skolas spēlētāji, bet ar 12 punktiem otro vietu ieņem Novadnieki-I-“SANTEX”.

Volley 1.pdf 15