• + 371 63321942
  • sporta.skola@kuldiga.lv

Kuldīgas NSS U-13 vecuma grupas komanda ar uzvaru sākusi Latvijas jaunatnes čempionātu futbolā 11v11

29.aprīlī, Jūrmalā pret FS Jūrmala komandu, savus pirmos soļus "lielajā futbolā" (11v11) sāka U-13 vecuma grupas komanda.

Spēles pirmais puslaiks noslēdzās ar 0:2 par labu Jūrmalas komandai. Taču otrajā puslaikā mūsu komanda parāda raksturu un gūst 5 bezatbildes vārtus, svinot uzvaru spēlē ar 5:2. Divus vārtus spēlē guva Rodžers Palsāns un Benjamins Brazovskis, bet vienu pievienoja kapteinis Rihards Zībergs.

Treneris Artūrs Šternbergs:

Spēles sākums bija haotisks. Jāņem vērā tas, ka dažādu apstākļu dēļ mums vēl nav iespēja trenēties uz lielā laukuma. Mums spēles sākumā bija lielas grūtības ar pareizu pozīcijas izvēli, tāpēc daudz kas nesanāca. Lai arī pirmajā puslaikā mums bija 2-3 ļoti labas izdevības, tomēr tās neizdevās realizēt. Puslaikā sakārtojām pozīcijas, šo to pamainījām, nobruņojāmies ar pacietību un otrajā puslaikā jau spēle aizgāja. Sākām arvien vairāk kontrolēt bumbu un guvām vārtus. Tas pretinieku padarīja ļoti nepacietīgu, kas viņiem rezultējās divās sarkanajās kartītēs. Realizējām savas iespējas un svinam pirmo sezonas uzvaru. Milzīgs prieks, ka izdevās parādīt raksturu un nepadoties pēc pirmā puslaika.

Nākamā spēle 13.maijā Rudē pret Dienvidkurzemes SS komandu.