• + 371 63321942
  • sporta.skola@kuldiga.lv

Aizraujošās un meistarīgās spēlēs noskaidroti ‘’Zibens turnīra’’ uzvarētāji!

Pirmdien, 20. novembrī, emocijām virmojot, rezultatīviem sitieniem, skatītāju aplausiem un saucieniem piepildīta bija Kuldīgas Sporta halle, kurā norisinājās ‘’Zibens Turnīrs’’ telpu futbolā! Par uzvaru turnīrā šogad cīnījās 13 komandas. Uz sacensībām bija ieradušās komandas arī no tālākām vietām - Ādažiem, Talsiem un Sabiles

Turnīra sākumā komandas tika sadalītas divās apakšgrupās, kurās izspēlēja vienu apli – katra komanda ar katru, formātā 3 pret 3. Katras grupas pirmo divu vietu ieguvēji iekļuva pusfinālā. A apakšgrupā tās bija ‘’Alsungas’’ un ‘’BSK Tārps’’ komandas, bet B grupā – ‘’Sabiles’’ un’’ Ādažu 1’’ vienības.

Pusfināla un fināla spēles tika spēlētas pēc klasiskajiem telpu futbola noteikumiem.

Pirmajā pusfinālā tikās Alsunga pret viesiem no Sabiles, spēles gaitā futbolisti no Alsungas izrādījās spēcīgāki, uzvarot ar 3:0.

Otrajā pusfinālā tikās ‘’BSK Tārps’’ un ‘’Ādaži 1’’. Tikai pašās spēles beigās ‘’BSK Tārps’’ puiši ieguva sev vēlamo rezultātu un uzvarēja spēli ar rezultātu 3:1.

Spēlē par trešo vietu pārāka bija Sabile komanda, izcīnot uzvaru ar 4:1, iegūstot godpilno trešo vietu.

Spēlē par čempiona titulu ‘’Alsunga’’ un ‘’BSK Tārps’’ demonstrēja fināla cienīgu, aizraujošu spēli. Pamatlaikā spēles rezultāts bija neizšķirts - 0:0. Zibens turnīra čempions tika noskaidrots pēcspēles 6m sitienu sērijā, kurā savu pārākumu pierādīja Alsungas futbolisti, iegūstot čempiona kausu.

Pirmo trīs vietu īpašnieces tika apbalvotas ar medaļām, šampanieti un kliņģeri, bet uzvarētāji - ar čempiona kausu.

Liels paldies visām komandām par piedalīšanos. Īpašs paldies un liels prieks par to, ka komandas no citiem novadiem papildināja kuplo komandu skaitu.

Futbola svētki ar to nebeidzas, atgādinām, ka vēl var paspēt pieteikties Kuldīgas novada atklātajam čempionātam telpu futbolā, zvanot pa tālruni +371 29701300 (Artūrs Šternbergs)!