• + 371 63321942
  • sporta.skola@kuldiga.lv

Azartisku cīņu Latvijas 1. līgas florbola čempionātā sestdien, 11. novembrī, aizvadīja FK Kuldīga NSS/Linde Grupa, kas savā laukumā uzņēma Leģions/Grobiņas SC vienību!

Spēles pirmais periods un arī turpmākā spēle risinājās ar azartisku cīņu. Rezultātu šoreiz izdevās atklāt pretinieku komandai, pirmo periodu noslēdzot ar rezultātu 1:0.

Otro periodu teicami iesāka kuldīdznieki, kur perioda 37 sekundē vārtus guva Gvido Daniels Bondarenko no Toma Grinkeviča piespēles. Prieki bija īsi, jo jau pēc pāris sekundēm pretiniekiem vārtus izdevās atspēlēt. Spēlei turpinoties, uz laukuma bija vērojama aizraujoša cīņa starp abām komandām. Īstu ‘’uguņošanu’’ un emocijām piepildītu periodu nodemonstrēja kuldīdznieki, kuriem izdevās gūt piecus bezatbildes vārtus, izvirzoties vadībā ar 6:2. Ar rezultatīviem metieniem atzīmējās Rūdolfs Ķīvītis, Toms Grinkevičš, Linards Vimbsons, Artūrs Miķelsons un Miks Maslobojevs.

Trešais periods izvērtās spraigs. Pretinieku komandai izdevās atgūt divus vārtus. Bija vērojama nervoza spēle, kas rezultējās ar sodiem gan kuldīdzniekiem, gan Grobiņas komandai. Spēles pēdējās sekundēs, septītos vārtus kuldīdznieku labā guva Rūdolfs Ķīvītis, bumbiņu precīzi raidot tukšos vārtos, tajā pašā brīdī izpelnoties arī sarkano kartiņu, kuru nopelnīja arī pretinieku vienības treneris. Abi savā starpā apmainījās ar ‘’nesportiskiem žestiem’’. Tomēr pārliecinoši uzvaru ar 7:4 svinēja FK Kuldīga!

Spēles rezultatīvākie: #9Rūdolfs Ķīvītis (2+0), #6Toms Grinkevičš (1+1) un #59 Gvido Daniels Bondarenko (1+1)

Spēles MVP #94 Mairis Vakermanis

Nākamo dueli kuldīdznieki aizvadīs izbraukumā, 19. novembrī, kur stāsies pretī Latvijas Universitāte/FS Masters komandai!