• + 371 63321942
  • sporta.skola@kuldiga.lv

Kuldīgas Sporta skolas jaunie volejbolisti aizvadījuši Latvijas izlases pirmos atlases testus volejbolā!

Šonedēļ, pirmdien un ceturtdien Rīgā norisinājās Latvijas izlases pirmie atlases testi volejbolā. Pirmdien tika aizvadīti Latvijas U15 zēnu izlases pirmie atlases testi, kas pulcēja 48 kandidātus no visas Latvijas.

Uz testiem kopā ar treneri Kārli Kliemani bija devušies astoņi sporta skolas audzēkņi - Haralds Kronbergs, Mārcis Grancovskis, Emīls Brizga, Justs Liekmanis (treneris Kārlis Kliemanis), Miks Tiļļa, Artūrs Adrians Liepiņš, Rinalds Goršanovs un Adrians Polis (treneris Zigmunds Milzarājs).

Treneris Kārlis atzīst: ‘’ Visi bija priecīgi par iespēju, taču aizbraucot un ieejot zāle, bija jūtams uztraukums, kas varbūt neļāva parādīt sevi pilnībā, taču puiši centās uz rādīja ko mācēja. Atmosfēra bija ļoti pozitīva un iekrāta arī neliela pieredze nedaudz savādākā formātā.’’

WhatsApp Image 2023 10 20 at 16.24.50 2

Savukārt vakar, savus pirmos izlases testus aizvadīja U15 meitenes, kas pulcēja 89 kandidātes no visas Latvijas. Rīgā savus spēkus pierādīja sešas Kuldīgas Sporta skolas jaunās volejbolistes - Marta Berķe, Reičela Tobija, Aleksandra Bārzde, Stefānija Kudrovska, Paula Rožkalna (trenere Ieva Leite) un Anna Tropiņa (trenere Agnese Megne).

Uz testiem līdzi devās volejbola trenere Ieva Leite, kura pastāsta: ‘’ Sākuma tika veikti fiziskās sagatavotības testi un pēc tam daži volejbola tehnikas vingrinājumi. Manā skatījumā veicas labi, bet rezultāti tikai vēl sekos.’’

WhatsApp Image 2023 10 20 at 16.24.50WhatsApp Image 2023 10 20 at 16.24.50 1