• + 371 63321942
  • sporta.skola@kuldiga.lv

Aizvadītas Kuldīgas novadu skolu ''Rudens stafetes''

Vakar, 26. septembrī, Kuldīgas Centra vidusskolas stadionā norisinājās Kuldīgas novadu skolu ‘’Rudens stafete’’. Sacensības pulcēja kuplu dalībnieku skaitu no Kuldīgas novada skolām. Diena tika aizvadīta azartiskā un sportiskā gaisotnē, netrūka aizraujoši un spriedzes pilni brīži!

Skolēni sacentās piecās vecuma grupās. Divās vecuma grupās atsevišķi tika vērtētas arī lauku un pilsētu skolas. Vispirms uz starta devās 2.-3. klašu skolēni, tālāk sekoja 4.-5. klases bērni, bet vēl pēc brīža par uzvarām cīnījās 6.-7. klases jaunieši. Nedaudz vēlāk ātrumu un meistarību pierādīja 8.9. klašu skolēni un sacensības noslēdza vidusskolas jaunie sportisti – 10.-12. klases jaunieši.

2.-3. klašu grupā ātrākie bija Kuldīgas Mākslas un humanitāro zinību vidusskolas bērni, 2. vietu izcīnīja Kuldīgas Centra vidusskola, bet trešo vietu ieguva Skrundas komanda.

4.-5. klašu grupa triumfēja Kuldīgas Centra vidusskolas bērni, sudraba medaļas izcīnīja Kuldīgas Mākslas un humanitāro zinību vidusskolas komanda, un bronzas godalgas Viļas Plūdoņa Kuldīgas vidusskolas jauniešiem.

6.-7. klašu grupā starp lauku skolām par uzvarētājiem kronēja Vārmes jauniešus, 2. vietu izdevās izcīnīt Turlavas komandai, savukārt 3. vietā ierindojās Ēdoles jaunie skrējēji.

Pilsētu skolu ieskaitē ātrākie bija Kuldīgas Centra vidusskolas jaunieši, sudraba medaļas ieguva Kuldīgas Mākslas un humanitāro zinību vidusskolas bērni, tikmēr bronzu izcīnīja Viļa Plūdoņa Kuldīgas vidusskola.

8.-9. klašu grupas arī tika vērtētās atsevišķi. Lauku skolu ieskaitē nepārspēti palika Turlavas jaunieši, 2. vietā Vārmes komanda, bet trešajā vietā ierindojās Ēdoles bērni. Pilsētas skolu grupā zelta medaļas izcīnīja Viļa Plūdoņa Kuldīgas vidusskolas 1.komanda, sudraba medaļas tika Kuldīgas Centra vidusskolas komandai un bronzas medaļas devās pie Kuldīgas Mākslas un humanitāro zinību vidusskolas jauniešiem.

Vidusskolas ieskaitē čempiona titulu izcīnīja Viļa Plūdoņa Kuldīgas vidusskola, 2.vietu ieguva Kuldīgas Mākslas un humanitāro zinību vidusskola, bet 3. vietā ierindojās Kuldīgas Centra vidusskola!

Apsveicam!