• + 371 63321942
  • sporta.skola@kuldiga.lv

Atgriežas ciemos!

Pagājušajā nedēļā, Kuldīgas novada sporta skolas bāzēs norisinājās 58. turnīrs volejbolā ‘’Kurzemes Kauss’’. Uz turnīru bija ieradušies arī mūsu volejbola draugi no Vinnicas (Ukraina), kurus uzņēmām arī pagājušajā gadā!

Šogad jaunie sportisti ieradās jau kuplākā skaitā. Daži no zēniem un trenere Лариса Сивобородько Kuldīgā atgriezās jau otro reizi! Galvenais brauciena mērķis bija piedalīties un spēlēt volejbola turnīrā, taču zēnus un treneres izdevās iepazīstināt arī ar Kuldīgas šarmu un citām skaistām vietām.

Jaunie sportisti pie mums ciemojās nedēļu. Visas nedēļas garumā puiši trenējās kopā ar Kuldīgas volejbola komandām, kur ieskatījās kā volejbola treniņi tiek aizvadīti Kuldīgā.

Otrdienas pēcpusdienā devāmies uz Snēpeles pagastu, kur mūs laipni uzņēma Strauss un Kaza - Ferma, Restorāns, E-veikals. Puišiem bija iespēja labi pavadīt laiku, apskatīt un uzzināt jaunu informāciju par staltajiem un graciozajiem strausiem, apmīļot kaziņas, paskriet un pajokoties ar ganu suni Joko, kā arī iepazīties un iegādāties kaut ko no veikaliņa piedāvātās produkcijas!

Trešdienas pirmais galamērķis bija Jūrkalnes stāvkrasts, tālāk ceļš veda uz Pāvilostu, bet jau vakarpusē bijām Liepājā, kur mūs silti sagaidīja Liepājas Sporta Spēļu skola. Sākumā viesi tika iepazīstināti ar Sporta Spēļu skolas telpām, bija iespēja ielūkoties arī dažu treniņu norisēs, par kuriem tika izrādīta sajūsma un ovācijas.
Pēc ekskursijas sekoja dienas gaidītākais notikums – draudzības spēles ar Liepājas puišu komandām.

Spēlēs noritēja spraigi, komandas, protams, cīnījās par uzvarām, bet pāri visam uzvarēja draudzība un satikšanās prieks.

Gan viesi, gan mēs neslēpām prieku un sajūsmu par kopā pavadītajiem brīžiem. Sakām lielu paldies visiem, kuri ciemiņiem šo ceļojumu padarīja notikumiem un piedzīvojumiem bagātāku. Волейбольна Вінниччина- gaidīsim ciemos atkal nākamajā gadā!